Espectáculos en Terrasa

Esdeveniments i espectacles

Gaudeix dels nostres vermuts, “tardeos” i nits temàtiques

Et ve de gust gaudir del millor ambient a Terrassa? Vine a gaudir de la nostra sala d'esdeveniments i espectacles, on descobriràs noves experiències i et submergiràs en una vida nocturna vibrant i repleta d'entreteniment de primera classe.

Nits temàtiques a Terrassa

A Ball Valles Oci podràs gaudir des de sessions de ball en directe, com a sevillanes, fins a nits temàtiques Disc 80, bachata i salsa, nits de discoteca, concerts, monòlegs… Tot el que et puguis imaginar!

A la nostra sala d'esdeveniments i espectacles també oferim vermuts i “tardeos” amb música, barbacoes i acollim tota classe de celebracions.

Dues sales enormes i terrassa per a celebracions

Les nostres instal·lacions a Terrassa són enormes. Vols planificar el teu sopar o menjar d'empresa, aniversari o qualsevol altra celebració? No hi ha millor lloc.

A la nostra sala d'esdeveniments i espectacles gaudiràs de dos locals de 800 i 500 metres quadrats i una terrassa de 1.000 metres quadrats. Disposem de cuina pròpia i un gran equip de professionals per a acollir diverses celebracions al mateix temps.

Llest per a viure una experiència única? Vine i tria el teu pla a Ball Valles Oci! Escriu-nos i t'informem sobre les nostres tarifes i esdeveniments.

img 6610
Descobreix els nostres concerts i espectacles