BALL VALLES

Escola de ball a Terrassa

Escola de ball a Terrassa

CBE Ballvallès és la teva escola de ball a Terrassa. T'esperem

Si ets un amant del ball a tota la seva expressió, has de venir a la nostra escola de ball a Terrassa

Ets un amant de la música i el ball i vols gaudir de la teva passió? Desitges aprendre balls de saló per un esdeveniment especial? Sempre t'ha agradat la música però mai t'has atrevit a venir a classes de ball? A CBE Ballvallès t'ajudem a fer tots els teus desitjos realitat, ja que la nostra escola de ball a Terrassa es converteix en el nexe d'unió de persones molt diferents però amb una cosa en comú: EL BALL.

Ballant i ballant des de l'any 2002

Inaugurem el nostre establiment el 23 de novembre de 2002 i la idea va sorgir d'una forma completament natural: quatre amics van decidir unir les seves destinacions i crear un lloc de trobada per tots aquells amants del ball amb tota la seva essència. Des de llavors no hem deixat de sentir el ritme ni un sol dia.

CBE Ballvallès es pot considerar una gran sala de festes, ja que totes les persones que s'apropen fins al nostre establiment ho fan per passar-ho bé, ballar i passar una estona divertida en companyia dels seus amics o altres companys. Actualment, el centre està dirigit per Manel Rodríguez i Manel Martínez, juntament amb les seves respectives dones.

Impartim classes per tots els nivells

No ho dubtis més i vine a conèixer-nos, estem segurs que t'animaràs a venir a qualsevol de les nostres classes. Si ets principiant, no et preocupis, ja que a la nostra  escola de ball a Terrassa tenim cabuda per tots els nivells. A més a més, disposem d'una àmplia oferta d'horaris, per la qual cosa no tindràs excusa per venir.

DISCIPLINES DE BALL QUE IMPARTIM:

Balls de saló
Roda cubana
Country
Dansa moderna
Salsa
Bachata
Merenga
Balls de competició
Sevillanes
Clàssic espanyol
Coreografies en grup
Dansa del ventre

CBE BALLVALLES

  Av. del Vallès, 115 – Nave 1,
Terrassa, 08233, (Barcelona)

  937319403/615423139/615423135