Escola de ball

Si t’apassiona ballar, vine a la nostra escola i aprèn amb els millors

Escola de ball a Terrassa

Ets un amant de la música i el ball i vols gaudir de la teva passió? Desitges aprendre balls de saló per a un esdeveniment especial? Sempre t’ha agradat la música, però mai t’has atrevit a acudir a classes de ball?

A Ball Valles Oci t’ajudem a fer tots els teus desitjos realitat, ja que la nostra escola de ball a Terrassa es converteix en el nexe d’unió de persones molt diferents però amb una cosa en comú: el ball.

Ballant i ballant des de l’any 2002

Inaugurem el nostre centre el 23 de novembre de 2002 i la idea va sorgir d’una forma completament natural: quatre amics van decidir unir els seus destins i crear un lloc de trobada per als amants del ball en tota la seva essència. Des de llavors no hem deixat de sentir el ritme ni un sol dia.

Ball Valles Oci es pot considerar un gran local d'oci, ja que totes les persones que s’apropen fins al nostre establiment ho fan per a passar-s’ho bé, ballar i gaudir d’una estona divertida en companyia dels seus amics o d’altres companys. Actualment, el centre està dirigit per Manel Rodríguez Gómez i Mª Carmen Martos Ochos.

Impartim classes per a tots els nivells

Si t’agrada ballar, vine a conèixer-nos, estem segurs que t’animaràs a acudir a qualsevol de les nostres classes. Si ets principiant, no et preocupis, ja que a la nostra escola de ball a Terrassa tenim cabuda per a tots els nivells. A més, disposem d’una àmplia oferta d’horaris, per la qual cosa no tindràs excusa per a venir.